Spring Collection

Anja Ulset
15.04 – 15.05 2011
Komediebakken 9

KNIPSU har gleden av å presentere Anja Ulsets separatutstilling Spring Collection. Her vil Anja presentere både nye og pågående arbeider. Det særegne uttrykket med underfundige betraktninger tar form gjennom tegninger, foto, objekter, bøker, postkort og fanziner; det er en tvisynt verden vi får innblikk i. Det vil også bli mulig å sende postkort under utstillingsperioden med egenproduserte frimerker.

Høsten 2011 gir Anja ut publikasjonen Bergen Art Guide på Ctrl+Z Publishing, og vi får en forsmak på dette prosjektet under utstillingen.

Anja Ulset planlegger flere eventer i løpet av utstillingsperioden som varer frem til den 15. mai. Blant annet slippefest for Mari Ulsets debutroman Biltur den 29. april, og visningen av Bergen Kunsthall 1:30, et prosjekt i samarbeid med andre kunstnere den 6. mai.

Anja Ulset har en master i kunst fra kunsthøgskolen i Bergen, og er medlem av Bergen Ateliergruppe. Hun har tidligere stilt ut på Kurant, Visningsrommet USF og The Museum of Longing and Failure. Anja har også tidligere drevet kunst(ner) fanzinen Distribusjon sammen med søsteren Mari, og de har laget fanzinen Ikke til hjemlån sammen med Kjersti Rorgemoen og Agnes Ravatn, som ble gitt ut i utvalg på Samlaget.

Utstillingen er støttet av Norsk Kulturråd og Bergen Kommune

[nggallery id=4]